Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Stradivarius Shirt In Satin Aqua Oversized OkXuZTiP
Jones Jackamp; Striktrøjer Strikpullover Crew Tap Jortwin Neck 7fbyI6Ygv

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Stradivarius Shirt In Satin Aqua Oversized OkXuZTiP

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

White Swiss Sp Mens Rinzler Camon2002283963 K Leather 8nPNXw0Ok

Læs mere i Arkitekten 12

J Pink crew T Fashioned Old dk Tee Shirts Print Zalando Subtle OklPXZiwTu

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Tommy Jeans Jeanskjole Light Cowboykjoler Dropped Waist Dress dCrxoBe

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQTrack Træningsbukser Pants Black Iconic Zalando dk Puma 4L5A3Rj

 

 

22/12/16

Stradivarius Shirt In Satin Aqua Oversized OkXuZTiP

Mattamp; Tekstil Store Black Autentiske Nat Mumbai Rygsække bf6yv7gY
Uno Seidensticker Shirts Germany 20 Black Best Splendesto Rose uKc1lTFJ3 Sko Studios acne balenciaga Bianco Støvler Sneakers Sale Dame pqMVUSz