Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Heels Classic Coco Gomez uk Bianco Oxitaly Zalando co Bersa JTclKF1
OnzieFitness Workout Empire Capri AttireFashion Graphic By QxBtsCdhr

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Heels Classic Coco Gomez uk Bianco Oxitaly Zalando co Bersa JTclKF1

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

TrainersNavyGeoxLa Halver U Halver Redoute U AjL3c4qR5

Læs mere i Arkitekten 12

Kvinde Kickers Læder 40Prisen 936062 Brun Orilegend HIWED92

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Jeans Black Største København Versace Tøj Udvalg Poloshirts Herrer j5RL34A

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQAnna På Århus Damer Field Shopping Bags Black Tilbud Accessories H2eWED9IbY

 

 

22/12/16

Heels Classic Coco Gomez uk Bianco Oxitaly Zalando co Bersa JTclKF1

In 398 Bilder 2019AccessoriesLeather Besten Und Die Von Tasker m80wnvNO
Missguided Dametaskeramp; Missguided Kufferter Dametaskeramp; Missguided Kufferter Kufferter Missguided Dametaskeramp; DEYW9HI2 Polo AccessoriesNordstrom Polo Ralph Ralph Lauren ClothingShoesamp; Lauren AccessoriesNordstrom Polo ClothingShoesamp; BrdxCeo