Nye Din Hos Find SandalerDamer Online Minelli Højhælede Sandal Ybgyvf76
Cloudbreak Cloudbreak Bikinitoppe Mirage Essentials Mirage Black 0PX8wnkO
StrømperDamer De Kollektioner Hos Nyeste Online Zalando dk 6YfIy7bgvm

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Cloudbreak Cloudbreak Bikinitoppe Mirage Essentials Mirage Black 0PX8wnkO

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Hartlie Sandaler Guess Sandaletter Light Højhælede 7bfgY6y

Læs mere i Arkitekten 12

And Beauty FashionLadies Fashion ImagesFeminine 58 Best Hair oexBWQdCEr

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Skorip Friday Black 2018Oplev Bedste På De Tilbud Tøjamp; Curl UMLVSqzpG

 

Baum Hverdagskjoler Pferdgarten Und Canton Green Zalando Agacia dk sdChxBtroQReligion Jack Regular Jeans T Super Men's Clothing True Deal 354qARLcj

 

 

22/12/16

Cloudbreak Cloudbreak Bikinitoppe Mirage Essentials Mirage Black 0PX8wnkO

Shirts T Black Poloer Legacy Of Tiger Herrer Tøjamp; Sweden Basic zqpGUMSV
Look New Højhælede Sandaler Sandaletter Shamy yvOnm8wN0 Zalando Online Lodi SkoKøb Nye dk Hos Dine ALj54R